Dronningemad
  • Dronningemad
  • Bloggeren bag
  • Opskrifter
  • Andre gode blogs...

A. C. Perchs - og begyndelsen på en jagt!

28/2/2012

14 Comments

 
I weekenden var jeg på A. C. Perchs Tea Room og få deres "store ceremoni".

Jeg har længe haft lyst til at besøge stedet, og nu er jeg kun ked af at jeg ikke har gjort det tidligere! Det kan varmt anbefales, så bor du i København, MÅ du simpelthen afsted!

Hvis du altså kan lide god the, lækre, lune, fedtede scones, kold cremént og lemon curd... Oh my, jeg ville tage derhen straks bare for at få en lun scone med den dejlige lemon curd!

Og her starter jagten: jeg har simpelthen drømt om lækre, luftige scones lige siden, og sød-syrlig, cremet lemon curd. Har DU en god opskrift på en af delene, så giv endelig et praj!
Picture
Vi fik alle ceremonien, som består af en kande valgfri the, et glas cremént, et udvalg af små sandwiches, scones med tilbehør og små, fine kager. For 195 pr. snude. Det er et kup, hvis du spør' mig - og så er servicen i top og fin-dame-følelsen indtræder med garanti.

Vi fik i øvrigt Grøn gunpowder fersken, chai-the og Kronprinsesse-blanding. De var alle rigtig gode, og jeg har allerede fortrudt, at jeg ikke købte en pose Grøn gunpowder med hjem til thekanden.

Thumps up til Perchs.
14 Comments

Biscotti med muskatnød og mandler

25/2/2012

11 Comments

 
Picture
Picture
Min bedste ven er fra Sri Lanka og er den vildeste når det kommer til krydderier.

I hans køkkenskabe kan man finde ALT, og jeg var derfor lidt misundelig, da han første gang præsenterede mig for hel muskatnød, helt derovre fra. Uhm, friskrevet muskatnød dufter helt fantastisk!

Som han har rødder i Sri Lanka, har jeg dog heldigvis blot en cykeltur til Torvehallerne - 3 styk muskatnød for 25 bobs. Yes, så kan jeg også være krydder-sej. Jeg fik den idé at lave lækre, krydrede biscotti.
Picture
Se lige hvor fint et mønster, nødden har indvendigt når man river af den! :)

Jeg eeeelsker biscotti. Også dem man får på caféerne til sin kaffe - men altså, hjemmelavet ER bare bedre.
Desuden synes jeg de kan blive liiiige en tand for hårde nogle gange, og ja, jeg ved godt, at det er fordi det er meningen man skal dyppe dem i sin kaffe. Men den vane har jeg altså ikke, for jeg synes det er træls med krummer i min kaffe, og bryder mig heller ikke om at søde min kaffe.

Derfor har jeg bagt mine biscotti, så de har jeg hård skorpe, men en lidt blødere, marcipanlignende midte - uhm :)
Picture
Biscotti
125 g sukker
125 g mel
1 tsk bagepulver
1 æg
1-2 tsk friskrevet muskatnød
2 håndfulde mandler, grofthakkede

Forvarm ovnen til 180 grader. Bland sukker, mel, bagepulver, grofthakkede mandler og muskatnød i en skål. Slå ægget ud i en kop og pisk det let sammen, og tilsæt det - hold en lille teske æg tilbage i koppen, som du kan bruge til at pensle med bagefter.
Rør blandingen godt sammen og ælt den herefter med hænderne. Form den til en lang pølse, som du ligger diagonalt på bagepladen. Du kan også forme to stykker, men så får du flere endestykker, og det vil jeg helst ikke have. Pølsen skal være ca. 2 cm i bredden og 1 cm høj - den udvider sig under bagningen. Pensl den med den lille smule æg, du gemte tidligere.
Bag først i 20 min. ved 180 grader. Tag bagepladen ud, og skru ovnen ned til 150 grader. Skær pølsen i skrå skiver i ca. 1 cm tykkelse, og læg dem "vandret" på bagepladen.
Bag dem dernæst 15-20 min. ved 150 grader, afhængig af hvor hårde du ønsker dem. Lad dem køle af på en rist, og opbevar i en tætsluttende dåse.
Picture
11 Comments

Rødvin og svesker i den skønneste forening

23/2/2012

6 Comments

 
Picture
Ok, du kan ikke lide svesker, siger du måske. I think this might change your mind!

Må jeg præsentere en herlig måde at få brugt resterne af en flaske rødvin på - hæld den i en gryde med en pose svesker, og kog ind til en lækker sveskekompot.

Det er så simpelt, men så godt. Ovenpå en briemad, som tilbehør til en steg eller hvad du nu finder på. Billederne viser min frokost idag - jeg ELSKER en god, fed brie på godt rugbrød! :)

Sveskekompot
1/2-1 flaske rødvin
1 pose svesker, ca. 400 g

Kom rødvin og svesker i en gryde med låg og kog det for middel varme, til rødvinen er kogt ind til sirup, ca. 20-30 minutter. Spises let afkølet. Opbevar i tætsluttende glas på køl.
Picture
6 Comments

Alles yndlingskage, OMG - igen!!

21/2/2012

10 Comments

 
Den her kage er et HIT.

Jeg har bagt den før, og alle elsker den. Årsagen til at jeg kalder den OMG, kan du læse i mit tidligere indlæg om den fantastiske kage.

En brownie med cream cheese frosting. Er du på skrump, så skynd dig væk! Elsker du derimod brownies og chokolade, vil jeg vove at påstå, at du ikke kan leve uden. Læs da trygt videre.
Picture
Denne gang blev kagen bagt og bragt med på kontoret. Ikke i nogen speciel anledning, for det kræver kage da ikke. Der er nemlig nok til at dele lidt ud - selvom man ikke rigtig har lyst... ;)

Jeg lavede en bund af dobbeltportion af denne brownieopskrift, og toppede med (en enkeltportion af) frostingen fra den her.

Har du endnu ikke fået bagt den fantastiske kage fra The Hummingbird Bakery Cookbook, så skynd dig i køkkenet (advarsel: man bliver afhængig!)
10 Comments

Blog award

20/2/2012

9 Comments

 
Picture
Jeg har fået Det Røde Æble af Lykke, som har bloggen LykkesMad. Tusind tak for tanken Lykke, jeg er glad for at du kan lide min blog :)

Med awarden følger, at man skal svare på fem spørgsmål, og jeg har valgt at lege med - læs længere nede.

Med Det Røde Æble følger også opgaven om at linke til fem andre madblogs, man gerne vil anbefale. Jeg synes det er et hav af gode blogs derude, og da Æblet er blevet smidt lidt rundt omkring, har jeg forsøgt at vælge fem, som måske ikke har fået en award før. Tag et kig forbi disse blogs, som alle har imponeret mig med spændende opskrifter og superflotte billeder!

Sesam, sesam

Kinna.dk
Jans Madblog
Love Food, Love Cooking
Twin Food

Mine svar på 5 spørgsmål:

1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Faktisk begyndte jeg at blogge kort tid efter jeg stiftede bekendtskab med fænomenet madblogging. I min evige søgen efter gode opskrifter på nettet, opdagede jeg diverse hyggeprojekter rundt omkring, og tænkte at det kunne være en god måde at samle mine opskrifter på – også fordi veninder oftest spurgte om jeg ikke lige kunne sende ”den dér opskrift”. Det sidste kom-i gang-spark fik jeg, da jeg mistede min far meget pludseligt sidste februar. Det fik mig til at tænke just do it, before it’s too late!

2. Hvilke blogs følger du?
Det er primært blogs med de søde sager, som fanger mig. Jeg kan godt lide at opdage nye blogs, men synes også det er hyggeligt ”at følge med” hos nogen – man vænner sig til måden, der skrives på og så synes jeg det er lidt hyggeligt når man kan danne sig et indtryk af, hvem der sidder bag skærmen.

3. Favoritfarve(r)?
Tror det er blå. Eller grøn? Postkasserød er jeg også ret vild med...

4. Favoritfilm?
Amélie fra Montmartre. Historien, musikken, skuespilleren – jeg elsker den bare.

5. Hvilke lande drømmer du om, at besøge og hvorfor?
Siden min søster var i Sydamerika og viste mig de mest fantastiske billeder, har jeg drømt om en tur dertil! Især Peru.
9 Comments

Brandbilssorbet

17/2/2012

2 Comments

 
Mangler du en dessert til en festlig aften? Så kommer der et forslag her!

Denne dessert lavede jeg til en festlig middag hos min veninde i sidste weekend, hvor der fra start af var lagt op til en våd aften. Jeg havde (overhovedet ikke overraskende) fået dessertposten, og tænkte at vi da ligeså godt kunne gå all-in på alkoholsfronten med desserten også.
Picture
Beklager billedkvali (læs: mangel på samme), men "man" var ikke helt ædru..
Tidligere har jeg lavet champagnesorbet, som fungerer rigtig godt som en forfriskende dessert inden en aften i byen, pyntet med f.eks. mynteblade og friske bær. Man kan også bruge champagnesorbet’en som ganerenser mellem retter, hvor man blot serverer en skefuld.

Men jeg fik den idé at skifte champagnen ud med en omgang brandbil. Som min veninde spurgte: ”altså som i den klassiske halbals-drink!?” JA, lige netop! Jägermeister og hindbærbrus, here we go ;)

Jeg er fra Fyn og har naturligvis været til en del halballer som 16-årig. Min favorit var lige netop brandbilen, som der blev indtaget rigelige mængder af i Søndersøhallen. Altid i selskab med min slyngveninde, der lige så slavisk kun drak isbjørn. Oh Lord, det er længe siden!
Men til trods for det hader jeg nu ikke brandbilen – den glider stadig ned. Modsat appelsinjuice, som jeg har fået et tvivlsomt forhold til efter adskillige vodka/juice – jeg kan både smage og lugte vodka’en, når jeg hælder juice op..

Ved du ikke lige hvad du skal lave til dessert næste gang du holder en lidt uformel fest, synes jeg du skal prøve den her. Den er sjov, smager faktisk rigtig godt og er ikke sådan super tidskrævende! Nedenstående portion forsvandt ihvertfald hurtigt blandt fem festlige mennesker :)

Brandbildssorbet
200 g sukker
2,5 dl vand
1 L brandbil (9 dl hindbærbrus og 1 dl Jägermeister)

Bring sukker og vand i kog i en lille gryde. Lad det koge i 2-5 minutter, til det er tyknet lidt. Køl det helt af.
Bland hindbærbrus og jägermeister til brandbilen, og bland den afkølede sukkersirup heri. Kom det i en (tætsluttende!!) boks med låg, og smæk den i fryseren.
Efter ca. 10-12 timer er massen letfrossen. Tag sorbeten ud, skrab den over i en stor røreskål og pisk den godt igennem med en håndmixer.
Kom sorbeten tilbage i fryseren i en tætsluttende boks og frys igen sorbeten, ca. 10 timer eller mere.
Form kugler af sorbeten med en ske og server i martiniglas til dit party people. 
Picture
2 Comments

Romkugler, der forsvinder som dug..!

15/2/2012

13 Comments

 
Picture
Hvad er bedre end romkugler? Hjemmelavede romkugler, selvfølgelig!

Romkugler er en fantastisk måde at omgås Stop Spild af Mad og trylle dine kagerester om til noget nyt (og lækkert).
Der er ikke rigtigt en præcis opskrift, men i princippet smider du bare nogle kagerester sammen med en smørcreme, noget marmelade, kakao, kaffe, rom, lakridssirup eller hvad du nu lyster.

Mine kagerester bar præg af citrusfrugter, så jeg valgte en ostesmørcreme og kakao. Har du en gammel chokoladekage liggende, tror jeg du med fordel kan tilsætte lidt marmelade eller friskpresset appelsinsaft eller revet skal, for at opnå det syrlige twist.
Det vigtigste er konsistensen - den skal være tilpas fugtig, så de er snaskede, men ikke for våd, da kuglerne så ikke vil holde form. Pynten er ligeledes op til den enkelte.
Her kommer min version, som gav nyt liv til noget fryser-reste-kage!
Picture
Skærekagerester, ca. 1/2 springform. Jeg brugte en blanding af marokkansk appelsinkage og weekendkagen.
Ostesmørcreme, eller bare smørcreme. Ca. 1-1,5 dl
Et squeeze rom
Kakao, 4-5 spsk
Kokos at trille i
 
Smuldr kageresterne i en skål, til det er helt fint. Evt. kan du bruge en håndmixer eller blender. Kom kakao og smørcreme i og rør, til massen er ensartet.
Smid skålen i køleskabet så den kan hvile, og tril derefter kugler af massen. Sørg lige for at have godt med snask på fingrene, så du kan være 4 år igen og slikke resterne af.. ;)
Picture
NB: absolut intet afholder dig fra at trille stave af massen og indhylle dem i et lag marcipan, og dyppe enderne i smeltet, mørk chokolade - så har du pludselig træstammer!
Picture
13 Comments

Boller op, boller ned..

13/2/2012

2 Comments

 
Nu er det snart fastelavn, og til det hører den evindelige diskussion om, hvordan en fastelavnsbolle skal være. Skal det være en bolle med fyld – i så fald hvilket fyld – eller vandbakkelsestypen skåret over på midten med flødeskum?

Jeg er mest til versionen bolle med fyld, hvor jeg elsker at lege fri fantasi med fyldet. En overgang var jeg ret stor tilhænger af dem med creme i, mens jeg de senere år oftere har bagt nogle med marcipan- eller nougatsnask i. Helt sikkert er det, at der ALTID skal godt med glasur ovenpå :)

Denne type fastelavnsboller skal ifølge mig spises nybagte, så fyldet stadig er godt lunt. Derfor egner disse boller sig ikke rigtig til at blive gemt i køkkenskabet i flere dage, men de kan fryses og varmes i ovnen.
Derfor er bolledejen ikke så fed og sød som ved bagværk, der holder sig frisk lidt længere, da det er meningen de skal spises med det samme. Til gengæld er de fyldt med masser af dejligt snask!
Picture
Til dejen
2,5 dl mælk
25 g gær
1 æg
½ tsk. fint salt
1 tsk. sukker
Hvedemel, ca. 450 g
Derudover
1 stort æble
6-8 makroner
Marcipan
Nougat

Lun mælken til den er lillefingervarm. Hak gæren ud i en skål, og hæld lidt af mælken over. Rør til gæren er opløst, og tilsæt resten af mælken. Pisk ægget let sammen i et krus med salt og sukker, og rør det i gærblandingen. Tilsæt hvedemel – hold altid lidt igen – og ælt dejen smidig og lækker. Dæk skålen med et klæde og stil den til hævning i en times tid. Har du god tid, kan du med fordel skære ned på gærmængden og op for hævetiden.

Til æblefyldet: Skræl æblet, skær det i grove stykker og kom det i en lille gryde for svag varme uden låg. Kog til tyk mos, ca. 20 minutter. Afkøl let og knus makronerne, og bland i æblemassen.

Til nougatmarcipanfyld blandes stuetempereret marcipan og nougat. Jeg tror jeg brugte 5 cm af en marcipanrulle og tilsvarende nougat, måske lidt mere. Ælt det til en ensartet masse.

Jeg fik lyst til at lege lidt og lavede også en enkelt bolle med skiver af norsk myseost og solbærsyltetøj. Måske lidt alternativt, men YUM den var god!

Efter hævning æltes dejen kort igennem, og deles herefter i 16 lige store stykker. Rul hvert stykke ud til et fladt kvadrat, og kom en lille spsk. fyld på midten. Luk bollen godt sammen og placer den på en bageplade med sammenføjningen nedad. Gentag med resten og pensl til sidst bollerne med sammenpisket æg eller mælk. Bag dem ved 200 grader i ca. 18-20 minutter, til bollerne er let gyldne. Køl let af og pynt med yndlingsglasur. Hvis du vil fryse nogle af dem, så vent med at putte glasur på disse.

Jeg valgte kakaoglasur til varianten med marcipan-nougat, og hvid glasur med kokosflager til æble-makron-fyldet.
Picture
2 Comments

Guldsuppen

12/2/2012

6 Comments

 
Valentine's Day Tema 3: Less is more
Er det stadig lidt småt med penge efter en december med julegaver, nye festoutfits og drinks i byen? Eller har du blot lige opdaget, at det er Valentine's day om bare to dage?
Fortvivl ej - her kommer vi med et forslag til en menu, som både kræver minimale ingredienser ud over dit basislager i køkkenet og et minimum af arbejdsmæssig indsats.
Velsmag behøver ikke altid være dyrt, indviklet og kræve flere dages forberedelse, because sometimes, Less is more.
Til forret serveres en gulerodssuppe med frisk appelsin af Dronningemad, til hovedret er der Lady & Vagabonden-stemning fra Hjemme hos Xenia, som fremtryller spaghetti med kyllingekødboller i tomatsauce, og til slut vil Copenhagencakes charmere med den evigt elskede æbletærte. Let the kitchen games begin!
Picture
Den her suppe kalder jeg guldsuppen.
Først og fremmest leder farven tankerne hen på guld. Derudover smager  den simpelthen fantastisk, og så kræver den virkelig lidt af dig og dit køkkenforråd.
Desuden varmer den dig godt her i vinterkulden, så den kan vist godt siges at være guld værd ;)
Picture
Et par gulerødder, en økologisk appelsin og frisk ingefær. Resten af ingredienserne vil jeg påstå er så basic, at de kan findes i de fleste folks køle- og køkkenskabe.
Husk at bruge tilpas fed creme fraiche, det smager altså bedst i supper. Opskriften her giver rigeligt til forret for to, men ellers kan man jo altid spise en rest i fryseren.
Picture
Guldsuppe til 2
½ kg gulerødder, gerne øko
1 øko appelsin, revet skal og saft heraf
Frisk ingefær
Creme fraiche, mindst 18%
½ l grøntsagsbouillon
1 lille løg
Olie til stegning
2 skiver rugbrød
1-2 fed hvidløg

Hak løget, og steg det i olie i en gryde et par minutter. Skær gulerødderne i grove stykker, og tilsæt dem når løgene har taget lidt farve. Tilsæt også grøntsagsbouillonen. Lad suppen koge i ca. 20 minutter eller til gulerødderne er møre.
Imens laves rugbrødsstave: tænd ovnen på 200 grader, og skær rugbrød i stave. Fordel presset hvidløg på stavene og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde.
Blend herefter suppen, og tilsæt friskpresset appelsinsaft, revet appelsinskal og fintrevet, frisk ingefær.
Server suppen med en klat creme fraiche og masser af friskkværnet peber.
Picture
6 Comments

Bøf Béarnaise til manden

9/2/2012

7 Comments

 
Valentine's Day Tema 2: Ren kærlighed
Lad os sætte stemningen for dig: Der er ild i pejsen, vinen er trukket op, og fra pladespilleren strømmer Barry Whites sexede toner. I stearinlysenes skær er bordet dækket til to.
Det er nu, du slår benene væk under ”that special someone” med denne tre-retters kærlighedsmenu, bogstavelig talt sammensat med en rød tråd – alle tre retter spiller nemlig på farven rød.
Retterne kræver lidt planlægning, og at man kan holde tungen lige i munden undervejs, og vi kan desuden garantere, at det ikke er med denne menu, du opfylder den velkendte svada "6 om dagen". Men hvis du spiller dine kort rigtigt, er der til gengæld nærmest sikker afkast!
Til forret laver Hjemme hos Xenia lækker bruschetta med langtidsstegte tomater og frisk mozzarella, hvorefter Dronningemad vil imponere med bøf béarnaise med pommes frites – en hovedret, I begge vil elske!
Slut af med en hvid chokolademousse med hindbærsauce lavet af Copenhagencakes. Man må ikke glemme, at der er en grund til, at både chokolade og bær kan findes på listen over velkendte afrodisiaka.
Held og lykke!
Picture
Estragon.

Ved første øjekast ser man måske blot en forvokset græstot, men så snart man indser, at det er urten estragon, kan de færreste sige sig fri for at tænke béarnaise. Har man sagt béarnaise, må man også sige bøf.

De fleste mænd går for at kunne lide en rigtig lækker, rød bøf, så er det ikke oplagt at tilberede en sådan med tilhørende hjemmegjort béarnaise, når nu manden skal forkæles?

I mit forhold er det dog ikke kun manden, som elsker rødt kød og sovs – jeg er selv i himmerrige når jeg får serveret et godt stykke kød og nærmest slikker tallerkenen ren for sovs; tallerkenen, som vel at mærke oftest bærer præg af sovs med bøf og ikke omvendt…
Min allierede i projektet er intet mindre end Den Gode Bo Bech. I hans kokkeskole beskriver han, hvorledes han tilbereder sin béarnaise, og tilføjer ”det er ikke så svært som de siger!”.
Der må jeg lige indskyde, at det altså godt kan kræve lidt gefühl udover det sædvanlige, hvis sovsen ikke skal skille.
De vigtigste faktorer for at undgå en skillende sovs, er: 1) Klar smørret i god tid, og lad det få en temperatur på omkring 55 grader. 2) Pas på varmen – for høj varme når smørret tilsættes, kan få sovsen til at skille. 3) Æggeblommerne kan ikke optage uanede mængder smør. Tilsæt derfor smørret langsomt!

Fortvivl dog ej hvis det alligevel går galt. Godt nok kan det ikke reddes, men det smager stadig helt fænomenalt godt – det ved jeg, fordi min sovs skilte (shhh, ikk’ sig det til nogen..)

Et lille ordspil dukkede op for mig: Selvom sovsen den skiller, er det stadig noget, der spiller! Jaja, jeg hører også Samanthas stemme og replik i SATC1 ”You made a little joke – gooood for you!”
Picture
Tilbage til middagen. Til dig og din mand køber du to styk filet af oksehøjreb, à ca. 250 g. Oksehøjreb påstod min slagter er den bedste bøf – stykket ligger mellem entrecote og rib eye. Hos min slagter på Jagtvej skal man af med ca. 170 kr. for sådan to, og det er jo en fair pris for et godt stykke kød.

For at opnå rigtig mande-stemning i fordelingen af grønt, kød og groft på tallerkenen, skal bøffen udgøre mindst halvdelen. Dertil vil pommes frites være oplagt tilbehør, og en smule grønt (rødt) i form af en bagt tomat. Og naturligvis en god flaske rødvin.

Du skal bruge:
2 gode bøffer, à ca. 250 g
1 stor bagekartoffel
2 tomater
2-3 æggeblommer, afhængig af størrelsen
175 g smør
2 skalotteløg
1 bundt estragon
Hvidvinseddike

Denne middag lykkedes, hvis man sørger for at lave en lille tidsplan (og overholde den).
Bøfferne skal kun steges ganske kort, og béarnaisen skal serveres straks, da den er svær at holde varm. Derudover skal man lige have tilbehøret på plads også.
Picture
Jeg foreslår følgende tidsplan:
1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl bagekartoflen og skær den i pommes frites stave. Kom dem i en pose og ryst dem rundt med en god sjat olivenolie, et presset fed hvidløg, salt og peber.
Lav et keglesnit i tomaterne, drys dem med oregano, timian og rosmarin. Smid tomat og kartofler (hver for sig) ind i ovnen, og giv dem 30-35 min.
2. Hak skalotteløg fint. Hak estragon fint. Stil til side. Smelt smørret i en gryde.
3. Forret spises :)
4. Hæld smørret over i et målebæger, pas på det hvide bundfald ikke kommer med. Nu har du klaret smør i målebægeret. Smid bundfaldet ud.

Nu starter det store koordineringsarbejde: bøfferne skal have 1-2 minutter på hver side, hellere for lidt end for meget hvis du spørger mig. Varm en tør pande godt op, og hold først bøfferne på højkant med fedtsiden nedad. Derefter 1-2 minutter pr. side. Lad dem derefter hvile i halvt så lang tid, som de i alt fik på panden.
Saucen: I en gryde kommes skalotteløg, 2 spsk hvidvinseddikke og 1 spsk vand. Lad væsken fordampe, og tag gryden af varmen. Tilsæt 1 spsk hvidvinseddike, 1 spsk vand og æggeblommerne, og krydr godt med salt og peber. Sæt gryden på lav varme og pisk hele tiden - det er vigtigt, for ellers kan æggene sætte sig i bunden af gryden.
Når der er dannet en tyk masse, tages gryden af varmen. Tilsæt nu stille og roligt det klarede smør, start med meget lidt ad gangen, mens du fortsat pisker. Hver gang du hælder smør i, skal det absorberes af æggemassen. PAS PÅ - pludselig kan æggene ikke tage mere smør, så vær opmærksom! Tilsæt tilsidst finthakket estragon, og smag til med salt og peber. Servér straks.

I ovenstående fase kan du evt. bruge din date til at lege bøf-ansvarlig. Sørg for at instruere ham grundigt, så de ikke får for meget. Imens laver du sovsen. Vil du lave det hele selv, så lav bøffen først og færdiggør sovsen når de hviler, for sovsen skal serveres mæddevuns.

Forhåbentlig sidder din udkårne nu med en følelse a la Snoopy på nedenstående billede!
Picture
7 Comments
<<Previous

    Forfatter

    Hunkøn, god årgang '85, hang til især kager, chokolade og hverdagsluksus. Læs mere småsnak og løs filosofi i Bloggeren Bag.

    Picture
    På Instagram? Find mig på @shiauchingmaiken
    Picture
    bloglovin

    RSS Feed

    Mine yndlings:

     - Ostekage med hindbær
     - Chokolademoussekage
     - Den Ultimative
     - Pesto
     - Snickerskagen
     - Cheesecake
     - Scones
     - Browniefavorit
     - Verdens Bedste
     - Soyamandler
     - Kastanjetrøffelkage
     - OMG
     - Blomkålssalaten
     - Daimislagkage
     - Squashkage
    Picture

    Kategorier

    All
    Anbefaling
    Cookies
    Dessert
    Desserter
    Et Frelst Alternativ
    Fisk
    Frokost
    Hovedretter
    Kager
    Konfekt
    Mad
    Salater
    Slik
    Snacks
    Snik Snak
    Snik-snak
    Supper
    Tilbehør
    Tilbehør
    Valentine

    Picture

    Arkiver

    January 2015
    May 2014
    February 2014
    December 2013
    November 2013
    September 2013
    July 2013
    June 2013
    May 2013
    April 2013
    March 2013
    February 2013
    January 2013
    December 2012
    November 2012
    October 2012
    September 2012
    August 2012
    July 2012
    June 2012
    May 2012
    April 2012
    March 2012
    February 2012
    January 2012
    December 2011
    November 2011
    October 2011
    September 2011
    August 2011
    July 2011
    June 2011
    May 2011
    April 2011
    March 2011


Powered by Create your own unique website with customizable templates.